Van 19 tot 24 maart organiseert de Vlaamse Beroepsvereniging voor Voedings-deskundigen en Diëtisten de week van de diëtist. Ook het AZ St.-Elisabeth Herentals neemt hieraan deel.


De ziekenhuisdiëtisten geven informatie, zowel aan een infostand, als tijdens gratis kennismakingsgesprekken.

Van 19 tot 24 maart vindt de week van de diëtist plaats, met als thema ‘krachtig zuivel’. Wie ook op latere leeftijd nog vlot te been wil zijn, investeert het best van kinds af aan in zijn botkapitaal. Een gezonde en afwisselende voeding en de inname van zuivelproducten beïnvloeden de kwaliteit ervan.

Bij de diëtist is men aan het goede adres voor een deskundige kijk op de zuivel-behoefte en voor persoonlijk advies. In deze campagneweek kan iedereen gratis terecht bij de diëtist voor een verkennend gesprek. Zo kan men vrijblijvend ken-nismaken met de werkwijze van de professionele voedingsdeskundige.

AZ St.-Elisabeth Herentals
Ook de diëtisten van het ziekenhuis in Herentals nemen deel aan de week van de diëtist. Aan hun infostand geven ze graag meer uitleg over voeding en zuivel. Op maandag 19 en woensdag 21 maart staat die van 13 tot 16 uur in de centrale inkomhal, op dinsdag 20 en vrijdag 23 maart van 8.30 tot 11.30 uur aan de in-schrijvingen (1e verdieping).

Wie graag een persoonlijk gesprek wil met een diëtist, kan tussen 19 en 23 maart langskomen voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hiervoor is het nodig vooraf een afspraak te maken. Dat kan op het nummer 014 24 60 94 (elke werkdag tussen 13 en 16 uur).  Meer info: www.vbvd.org

AZ St.-Elisabeth Herentals vzw is een ziekenhuis met een zorgtraditie sinds de dertiende eeuw. Het stelt ruim 600 personeelsleden en 90 geneesheerspecialisten tewerk en be-schikt over 243 bedden.